joi, 22 decembrie 2011

,,Colind la Casa Domnului"

ppt,, Sărbători de iarnă, sărbători de suflet"

documentare CDI 



 câte un colăcel pentru colindă





















  Bucuria de a dărui am simţit-o şi noi atunci când am oferit daruri cumpărate din banii obţinuţi din vânzarea felicitărilor realizate de elevii noştri.


bucuria de a dărui

 
cu colindul la CDI



în semn de mulţumire..




părintele le înmânează diplomele pentru implicarea în acest proiect








şi fulgii s-au bucurat ..... de bucuria noastră



Am vrut ca prin acest proiect să arătăm că sărbătoarea Naşterii Domnului ,,nu e un program special la televizor. Şi nici zâmbet fals nu e Crăciunul. Crăciunul nu e prilej de regret că nu ai cu cine petrece sărbătorile. Crăciunul nu e bilant. Crăciunul nu e lumina electrică în exces sau bradul pe care te-ai luptat să-l aduci acasă ca un erou modern. Crăciunul nu e luptă. Crăciunul nu e promoţie. Nu-l gaseşti pe rafturile care urlă că e Crăciunul. Nu e cozonac, caltaboş, tobă, şorici sau vin roşu. Crăciunul nu e ilustrată şi nici fericire tâmpă împachetată în spoturi publicitare cu reni şi Moş Craciuni pentru diferite nişe. Crăciunul nu e nimic din toate astea.
Crăciunul e altceva.  Este momentul în care s-a schimbat TOTUL. Crăciunul e momentul în care oamenii au descoperit Speranţa prin Iubire. Vorbe mari, nu? Da de unde, vorbe prea mici plutind pe Marea Moartă. Dar, pentru ca vorbele astea mici care plutesc în derivă să ajungă la destinaţie şi să umfle pănzele celor care mai au curajul să navigheze, e nevoie să sărbătorim Crăciunul. Pentru EL. Pentru tot ce ne dă în fiecare zi. Pentru tot ce uităm să-i înapoiem."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu